• 1404/08/24
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی

اولین جلسه ژورنال کلاب کمیته تحقیقات با موضوع بررسی اثر پرتودهی بر ایمنی و امنیت مواد غذایی

اولین جلسه ژورنال کلاب کمیته تحقیقات مجتمع آموزش عالی سلامت ممسنی با حضور جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی در این نشست علمی که در سالن کنفرانس مجتمع برگزار گردید، «سرکار خانم فاطمه زارعی»، دانشجوی ترم پنجم رشته «بهداشت عمومی»، مقاله‌ای با موضوع «بررسی اثر پرتودهی بر ایمنی و امنیت مواد غذایی»را ارائه کردند.

این برنامه با حضور جناب آقای دکتر رحیمی، معاون آموزشی مجتمع و مشارکت فعال دانشجویان همراه بود و فضای علمی پویایی برای تبادل نظر ایجاد شد

در ارائه خانم زارعی، به بررسی نقش پرتوها در «افزایش ماندگاری مواد غذایی» به‌ویژه محصولات «جامد و خشک» پرداخته شد و «مزایای این روش نوین» نسبت به تکنیک‌های سنتی مانند«پاستوریزاسیون و انجماد» مورد بحث و مقایسه قرار گرفت.

در پایان این جلسه، شرکت‌کنندگان ضمن بیان دیدگاه‌های خود، بر اهمیت توجه به روش‌های نوین در حفظ ایمنی مواد غذایی و گسترش دانش علمی در این حوزه تأکید کردند.

  • گروه خبری : اخبار,رویدادها
  • کد خبری : 138152
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید